Vores mission og vission med beerpongkopper.dk, er at fremme beer pong spillet i hjemmet, men også på klubberne rundt i landet. Beer pong er et spil der spilles på mange niveauer, helt fra for sjov til fester, til at kæmpe om at blive mestre i beer pong til danmarks mesterskaberne, men også helt op til verdens mestre i beerpong.

Vi forsøger altid at have konkurrence dygtige priser, og derfor har vi også lavet pakker, som sender samlet sæt ud til en rigtig god besparelse. Vi forsøger at skære vores omkostinger ned så meget så muligt, derfor sælger vi større mængder, dette ses f.eks ved vores 100 bolde til kun 399,95,-. Det svare til en stk pris på ca 4kr, men ofte så boldene nedsat helt ned til en stk pris på ca 2,5,-. Grundet de store mængder er vi kan skære en masse omkostninger ned på ompakninger og forsendelser, og derfor kan vi også sælge dem meget billigere til dig, end hvis du skulle have en pakke med f.eks 10stk.

Vi er altid åben for løsninger, og skulle en pakke ikke passe lige præcis dine behov, så tøv ikke med at smid os en mail på info@beerpongkopper.dk eller kontakt os i vores livechat eller telefonisk, så vi altid sammarbejdsvillige til at finde en løsning på hvad du søger.

Velkommen til beerpongkopper.dk

Med venlig hilsen

CEO/Direktør

Rasmus Vejby-Nielsen